SZERETNÉL EGYEDI, SZEMÉLYRE SZABOTT
LOGÓT ELÉRHETŐ ÁRON?

Én elkészítem az egyedi igényeidnek és az aktuális grafikai
trendeknek megfelelően új logódat.

MILYEN A JÓ LOGÓ?

Egy jó üzlet jó designnal kezdődik. Céged leginkább meghatározó eleme pedig a logó. Céged arculata mindig a logó köré épül fel, éppen ezért is olyan fontos, hogy milyen logót választasz magadnak.

 • Fontos, hogy szeresd, de fontosabb, hogy a célcsoportod szeresse és idővel  céged azonosítására használja.
 • A jó logó egyben igazodik az aktuális grafikai trendekhez, de mégis időtálló.
 • A logó egy jel, amely a cégedet, termékedet, szolgáltatásodat képviseli.
 • A logó megkülönbözteti céged másokétól.
 • Egyedi, ötletes, lényegre törő és könnyen felismerhető.
 • A jó logó már az első pillanatban segít abban, hogy jó benyomást kelts cégedről.
 • Egy találó logót az emberek megjegyeznek és később céged azonosítására használnak. 
 • A logót elsősorban nem a cég tulajdonosának tervezzük, hanem a cég vagy termék célcsoportjának.

NÉZD MEG REFERENCIA MUNKÁIM!

TERVEZZÜK MEG EGYÜTT ÚJ LOGÓDAT!

EGYEDI LOGÓ TERVEZÉS

45.000 Ft 

Ajándék: a logó mellé most ingyenesen megtervezem névjegykártyád, vagy digitális email aláírásod, vagy Facebook profil és borítóképed, hogy melyiket szeretnéd te döntöd el.

(Az ajándék értéke 10.000 Ft.)

MEGRENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT 10 MUNKANAPON BELÜL ELKÉSZÍTEM CÉGED LOGÓJÁT!

1. INGYENES KONZULTÁCIÓ

Konkrét terved van, vagy azt sem tudod hogyan kezdj neki? Beszéljük át elképzeléseidet személyesen, vagy online, ahogy neked kényelmes. A teljesen ingyenes konzultáció során minden kérdésedre választ kapsz és ezek mellett számos ötletet is adok, hogy a számodra leginkább megfelelő logót készítsük el. Átbeszéljük az elképzeléseidet, terveidet, van-e már konkrét elképzelésed a lógóról, formákról, színekről, betűtípusokról. Meghatározzuk, hogy céged, szolgáltatásod, terméked számára mi lesz a tökéletes logó.

2. TERVEZÉS

A logó tervezés során összesen három teljesen különböző stílusú tervet készítek neked azért, hogy láthassuk, melyik irány áll közel hozzád. Ebből a három tervből tudsz választani egyet, mellyel tovább haladunk. Megbeszéljük, mi tetszik, min változtatnál, majd ezt a tervet fogjuk folyamatosan alakítani, amíg nem el nem nyeri a végleges formáját. A tervezés alatt végig figyelemmel kísérem igényeidet, ötleteidet, így biztos lehetsz abban, hogy a végleges logó elnyeri majd tetszésedet. A megrendelést követően 1-2 napon belül küldöm a terveket.

3. MÓDOSÍTÁS

A módosításokat három körben teheted meg, így biztos lehetsz benne, hogy megtaláljuk azt a megoldást, amely tetszeni fog neked. A három módosítási kör nem azt jelenti, hogy három dologban módosíthatsz, hanem három alkalommal kérhetsz tőlem újabb és újabb javításokat, módosításokat, így nem kell már az első pillanatban eldöntened, hogy mi legyen a végleges verzió. Hidd el, három kör bőven elég lesz ahhoz, hogy elérjük a kívánt logó végleges verzióját.

4. VÉGLEGESÍTÉS

Miután rámondtad az igent a végleges verzióra, az elkészült logót elküldöm neked az eredeti színes verzióban és még fekete-fehér, szürkeárnyalatos, monokróm verziókban is, hogy a későbbiekben széles körben fel tudd használni. Mindezt png-ben és vektorosan is, így akár szórólapra, ruhára, molinóra, vagy cégtáblára is fel tudod használni. Természetesen ha szükséged van más, pl.:  jpg, PDF stb. verziókra, akkor nyugodtan jelezd felém, és elküldöm úgy is.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ÉS KEZDJÜK EL A KÖZÖS MUNKÁT!        +36 20 590 8201


      
   info@mirellart.hu

  TOVÁBBI MUNKÁIM

  There is no Portfolio Post Found. You need to choose the portfolio category to show or create at least 1 portfolio post first.         +36 20 590 8201


       
    info@mirellart.hu